Funlovingliving er Norges 5. beste reiseblogg!!!

Standard

Magasinet Reiselyst har kåret Norges beste reiseblogg og jeg kom på en fantastisk 5. plass! Silje, som står bak bloggen “Den afrikanske farmen” vant velfortjent med sine flotte bilder og skildringer fra sitt liv i Namibia. De andre bloggene på topp fem listen er “Bobleliv” som skriver om reising med fokus på dykking. Birgit og Anders er to spreke folk som er på en to år lang sykkeltur i Europa og Amerika. Nina og Mads reiser jorden rundt og er for øyeblikket i vakre Argentina. Jeg er utrolig takknemlig og veldig stolt for å bli nevnt i dette eksklusive selskap!

Stor takk for oppmerksomheten til Magasinet Reiselyst med redaktør Torild Moland i spissen, sammen med blogger, fotograf og journalist Johnny Haglund, samt markedssjef i Solia AS, Cecilie Gilhuus Jørve!

Til dere som har fulgt med oss på bryllupsreisen så langt, tusen takk! Til nye lesere, velkommen ombord! Vi er bare halvveis (på denne turen), så følg med videre!

Norges beste reiseblogger

Siri Kyler Honey

Funlovingliving has been voted Norway’s fifth best travel blog by the Norwegian travel magazine Reiselyst. I am very thankful and honored to have made it to top five! To those of you who have been joining us on our honeymoon so far, thank you! To new readers, welcome onboard! We are only halfway (on this adventure), so keep following!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s